Waar het allemaal begonnen is

Laura en ik hebben elkaar leren kennen op de opleiding tot zorgboerin, hierbij leer je de basis over boerderij dieren, informatie die je nodig hebt bij het hebben van een boerderij maar óók alle belangrijke onderdelen bij het begeleiden van cliënten op de dagbesteding. Het woord cliënten is dan ook een breed begrip wij leerden namelijk over ieder die ook maar op een dagbesteding locatie kan zijn.

Tijdens deze opleiding is het idee dan ook gekomen om in de toekomst gezamenlijk de zorg op te starten bij Laura thuis op de boerderij. Later hebben wij ons ondernemingsplan, gezamenlijk met nog een klasgenote, dan ook geschreven op dit bedrijf.

In de jaren hierna hebben we altijd goed contact gehad en na het ontdekken dat de zorgboerderij sector écht mijn ding is, zijn we dan ook rustig aan de plannen gaan maken.
Haast was er zeker niet, want we wilden het direct goed doen.

Wanneer het moment is gepland om de kantine te bouwen zetten we onze plannen dan ook echt door, het komt namelijk echt dicht bij, vervolgens alles wat op papier moet staan afwerken én de website opbouwen.

Het idee is maart, zullen we dat gaan halen?

We zullen zien

Liefs Janita ♥

_ABC2107a

Gepubliceerd op 2 januari 2020

Bekijk ook onze andere blogs:

* De lente is er!
* De bedrijfsnaam