Mijn naam is Janita Timmers. Ik ben niet geboren en getogen op de boerderij, maar al vanaf jongs af aan heb ik geroepen dat ik boerin wilde worden, het lekker buiten actief bezig zijn met dieren is iets waar ik erg blij van word. Om de werkzaamheden gezamenlijk te doen met anderen die mijn ondersteuning kunnen gebruiken maakt dat het voor mij mijn droombaan is.  Na het volgen van de opleiding 'zorgbedrijf dierenhouderij' op het clusius in Alkmaar, heb ik ook nog 'medewerker maatschappelijke zorg' in Alkmaar via het Horizon gevolgd.

Na het afronden van mijn opleidingen heb ik een aantal jaar bij Esdege Reigersdaal in Heerhugowaard gewerkt, Hierna heb ik een korte periode gewerkt in een opstartende lingerie winkel, waar het al snel duidelijk werd dat de zorg toch beter bij mij paste.

Gelukkig vond ik al snel een super leuke baan bij zorgboerderij de Vrijheid, Hier heb ik veel vooral gewerkt met ouderen met dementie en kinderen met verschillende rugzakjes. Maar door de ideeën die ontwikkelden tussen Laura en mij, werd het tijd om zelf te gaan starten!

Ik ben Laura, ik ben opgegroeid op de boerderij en heb ook vanaf jongs af aan meegeholpen op het melkveebedrijf. Ik heb de opleiding veehouderij gedaan en zit nu samen met mijn ouders in het bedrijf.

Ik ben trots op het melkveebedrijf en laat dat graag aan anderen zien. Ik vind het leuk om mijn passie over te brengen op de cliënten en samen aan het werk te gaan.

Voor het starten van de zorgboerderij, hebben wij ook altijd al stagelopers van de opleiding veehouderij op ons bedrijf ontvangen.
Bij hen ben ik het aanspreek punt voor het overleg en het leerproces. In het begin werken we veel samen maar in het verloop van tijd zien wij altijd meer zelfstandigheid ontstaan. Bij onze stagelopers vind ik het ook erg leuk dat ik van hen ook nog steeds kan leren.

Samen zijn wij zorgboerderij de Koetel gestart om onze kwaliteiten samen te brengen om aan anderen goed passende zorg te leveren

Op onze 'Contact' pagina kunnen onze contact gegevens worden gevonden!