Als er interesse is om dagbesteding te volgen bij ons op de boerderij, zullen wij ons een beetje het zelfde gedragen zoals hoe koeien zich gedragen.

Eerst tasten wij een beetje af, want wij willen weten wie de persoon is die voor ons staat.
Door middel van een rondleiding bij ons op de boerderij zal het eerste ijs al breken. Zo kan er vanaf jullie kant gezien worden wie wij zijn en hoe we werken.En zo kunnen wij zien wat voor reacties er dan volgen.

koe4
koe1

Na de rondleiding is er het moment van na denken, zijn wij de juiste plek voor dagbesteding? Zo ja, mogelijk kunnen we direct een intake doen, mits er van beide kanten natuurlijk ook tijd is.

Eerst naar huis om na te denken is vaak ook nodig, Voor jullie om na te denken of wij in het plaatje passen, maar anders om ook, pas jij als persoon bij ons in de groep?
Bij de intake zullen we elkaar nog een beetje beter leren kennen, vooral de vragen wie ben jij als persoon en waar heb je behoefte aan maar ook wat zou je graag willen leren zijn voor ons belangrijk.

Door onze gesprekken en het samen zijn zullen we elkaar wat meer leren kennen en vertrouwen. Dit zorgt er voor dat we ook weer wat meer open naar elkaar durven te zijn en dichterbij durven te komen. Tijdens het volgen bij ons op de dagbesteding doen we alles samen, (bijna) alle klussen die ik als begeleider doe, worden ook verwacht van een ieder die bij ons voor de dagbesteding komt.  Hierbij wordt iedereen betrokken bij alle activiteiten.

koe2
koe3